TOBB kampusu Hacılar'a mı geliyor?

TOBB kampusu Hacılar

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, beldelerinde eğitim ve öğretime yönelik projelerin hız kazandığını söyledi. Bağrıaçık, TOBB Üniversitesi kampusunun Hacılar'a kurulması için çalışmaların başladığını ve TOBB Genel Müdürü'nün, arsaları incelediğin

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER ALDI

Vali Ali Kolat, Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık’ı ziyaret ederek, beldede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Geçtiğimiz yıllarda temeli atılan ve yarım kalan okul inşaatı gezen Vali Ali Kolat, inşaat ile birlikte beldede eğitimin önem kazanacağını söyledi. Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık ise yaptığı açıklamada, ““Kasaba halkımız eğitim öğretime ne kadar önem verdiğimizi biliyor. Müteahhit arkadaşlar son sürat okul inşaatında çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde biran önce bitmesi için tüm arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. TOBB Üniversitesi kampusunun de beldemize gelecek. TOBB Genel Müdürü ile arazi incelemesinde bulunduk”

OKUL İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

“İnşaat sona yaklaştıkça bize şevk ve heyecan veriyor. Hacılarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah burada yetişen öğrencilerimiz, gelecek ülkemizin geleceği için yarınlara yönelik başarılı çalışmalara imza atar” dedi. Tüm okul malzemelerini temin ettiklerini ekiplerin kendi alanlarında çalışmalar yaptığını vurgulayan Bağrıaçık, okulu en kısa zamanda Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edeceklerini söyledi. Okul yapımında emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür eden Bağrıaçık, “ Çocuklarımız her şeyin en güzeline, en iyisine layık. Kasabamızda bu tür tesisleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HACILAR’I GELİŞTİRDİK

Belediyeye kazandırdıkları ekipmanları anlatan Başkan Bağrıaçık, şunları söyledi: “Bir çöp arabası, makam aracı aldık, 185 bin lira harcama ile beldemize bir itfaiye aracı kazandırdık. Hacılar`ı doğalgaza kavuşturduk. Bir haftaya kadar gaz verimi başlayacak. Bu hizmetler birlik ve beraberlik içerisinde oldu. Bir yerde birlik ve beraberlik olmazsa hizmet olmaz. Bu hizmetleri 2012 yılında bitecek dedik bitirdik. Yaptığımız yapacağımızın teminatıdır. Belde içindeki elektrik direkleri yenilenecek. 2,5 milyon liralık yatırım yapılacak. Birliği beraberliği sağladıktan sonra hizmetin geleceğine inanıyoruz.”

KİMSEYE BORCUMUZ YOK

Personele maaş borçlarının olmadığını ifade eden Bağrıaçık Belediye bütçesinin 7 milyon lira olduğunu ancak SGK ve diğer kamu kurumları ile İller Bankası ve özel şahıslar olmak üzere borçlarının olduğunu söyledi. Borcun faizini ödediklerini kaydeden Bağrıaçık bu borcun geçmiş yıllardan kalan borçlar olduğunu da ifade etti. Beldede birlik beraberliğin sağlanmasından sonra hizmete yöneldiklerini belirten Bağrıaçık “Hacılar`a yakışır hizmetlere imza attık. Temeli atılmış bir okulumuz vardı. Bu okulumuzun inşaatının ilerlemesi için çalışmaları hızlandırdık ve inşaatı yüzde 70 seviyesine getirdik. 24 derslikten oluşan okulumuzu işadamı Hüseyin Aytemiz ve belediyemiz iş birliğinde 2013 yılında hizmete sunacağız. Kasabanın su sorununu 500 bin liralık harcama yaparak çözdük. Garajımızı kapalı hale getirerek araçların zarar görmemesini sağladık. 50 bin lira harcamayla kasabamıza kantar kurdurduk."



mete han
5.09.2013 00:26:44
ne hacıları arkadaş kırıkkale de 2 nci üniversite merkeze yapılmalı artık biri yahşihan da diğeri bahşılı öbürü hacılar buralarda myo lar var zaten birini de merkeze sanayi,gündoğdu,osmangazi tarafına yapın içiçe olsun insanımızla,saygılar..

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti